Make a Reservation

Vile Dinoti – O nama

Vile Dino i Tin smještene su u slikovitom Škripu, najstarijem mjestu na otoku Braču. Škrip je tradicionalno dalmatinsko mjesto rađeno iz kamena sa svega 200-tinjak stanovnika. Vile su nalaze se na samom kraju mjesta Škrip, na uzvisini sa koje se pruža otvoren pogled prema moru - Splitu, Omišu i dijelu Makarske (n.v. 251m).

U vanjskom uređenju Vila Dinoti koristili smo tradicionalne materijale i nadaleko poznati brački kamen kako bi ih što bolje uklopili u tradicionalnu arhitekturu. Potpuno su nove, dovršene 2014. godine.

Idealne su za vas ako želite potpuni mir i intimnu atmosferu na svojem odmoru bez buke i galame, a opet svega nekoliko kilometara udaljenosti od kulturnog i administrativnog središta Brača, od Supetra. Kako bi vam boravak bio što ugodniji, Vile Dinoti smo opremili svim potrebnim uređajima i s posebnom pažnjom uredili interijere i eksterijer.

Kako bi  zaštitimo privatnost naših gostiju vile se iznajmljuju kao samostalne cjeline zajedno sa okućnicom, terasama i privatnim bazenom.

Dobro došli!

maxresdefault

 

Podijeli ovo